Rådgiver. Lærer. Sosionom. Fotograf. Håndverker. Titler er bare veivisere.

Vi lar oss begrense av titler. Roller. Betegnelser. Rådgiver. Lærer. Sosionom. Fotograf. Håndverker. Alle disse navnene viser bare vei. De gir en pekepinn på hva du «har i bunn».

Men det er flott å tenke på at vi kan fylle disse rollene med liv. Mangfold. Variasjon. Noe uventet.

En rådgiver kan undervise. Men det kan også en sosionom, fotograf og fysioterapeut. En lærer kan være en fantastisk sosionom. Og en dyktig fotograf. En fotograf kan være en flink håndverker.

Disse betegnelsene er ikke hengelåser. De er ikke laget for å låse kompetansen din inne i et skap. De er veivisere som peker fremover, utover, oppover.

Jeg har blitt 40 år. Tenk det. Det er fint å bli eldre. Det gir perspektiv. Erfaring. Ydmykhet. Kompetanse. Allsidighet. Og jeg har lært at uansett hvilken betegnelse som passer for deg, der du er i dag, er det så ufattelig viktig å ta med seg et stort hjerte. For mennesker,  kolleger, kunder, brukere, bedriftsledere, ansatte, familie og venner.

Uansett hvilken rolle vi har er det store hjertet selve kjernen som virkelig kan få ting til å skje rundt deg. En god kombi av hjertevarme og kompetanse.

Da kan det skje mye gøy.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *