Når er du mest kreativ? Morgen? Kveld?

Mitt favoritt-tidspunkt på dagen er faktisk morgenen. Vel, ikke alltid. Men av og til. Når jeg kan sette meg ned med en kaffi i 15 minutter, lese, skrive og forberede meg på resten av dagen. Av og til, når jeg står opp enda litt tidligere, får jeg kanskje en hel time på morgenkvisten til kaffi og egentid.

Vi trenger tid for oss selv. Jeg husker at det var noe av det jeg savnet når vi var midt i småbarnsfasen. Tid til å fundere. Tenke. Tid til å bli kreativ. Koble på.

Når er du mest kreativ? Hvorfor? Maler du? Skriver du? Spiller du? Leser du? Går du tur? Fotograferer du? Filmer du? Trener du hund? Lager du mat?

Svaret kan være så mye. Jeg mener, svaret på hva du gjør når du skal fylle kreativitets-tanken.

Men den må fylles. Det må velges. Og gjøres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *