Hvorfor skrive?

Internett flommes av plagiate overskrifter og blogger som vil ha oppmerksomhet. Men det er ikke nok til alle. Bare noen få, utvalgte, klarer å presse seg frem gjennom havet av bloggartikler som publiseres hver dag.

Sannheten? Du blir sannsynligvis ikke lagt merke til. Uansett hvor gode overskriftene dine er. Uansett hvor flotte bilder du tar. Uansett hvor fin musikk du lager. Du blir sannsynligvis ikke sett eller hørt.

Så hvorfor skrive? Hvorfor skape?

Gjør det fordi det er viktig. Det er viktig for deg. Glem de andre. De finner alltid noe å fylle behovene sine med.

Det er viktig for DEG å skape, skrive, lage musikk, tegne og fotografere. Det er derfor du skal. Det er derfor du skal skape.

Jeg har satt meg et mål. Jeg skal skrive hver dag. Og publisere.

Hvorfor skal jeg skrive?

Helt ærlig – jeg vet ikke hva som kommer ut av det. Men det vet heller ikke du. Hver gang du skaper noe. Du vet ikke hva som blir konsekvensen. Men du skaper.

Og her er kjernen.

Jeg skriver ikke for at alle skal lese, oppdage, like og dele. Jeg skriver fordi det er viktig for meg. Jeg vet ikke om det kommer til å fungere. Jeg vet ikke om det betyr noe for andre. Jeg vet ikke om jeg blir en bedre tekstforfatter. Jeg vet ikke om det kommer til å åpne nye dører.

Men jeg vet at;

Det er viktig for meg.

Og derfor skriver jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *